Offerte spouwmuurisolatie

Zoekt u de voordeligste deal voor het plaatsen van spouwmuurisolatie? Dan bent u hier bij het goede adres. Wij zijn onafhankelijk en verklappen u precies hoe u dit aanpakt. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Spouwmuurisolatie prijs

Als u door de supermarkt loopt, vindt u het vanzelfsprekend dat bij elk product de prijs staat weergegeven. Maar helaas is dit niet bij alle producten en diensten het geval. Als u al opzoek bent gegaan naar de exacte prijs van spouwmuurisolatie dan weet u dat deze prijzen moeilijk te vinden zijn. Wij zorgen ervoor dat u geen uren kwijt bent aan het zoeken van de gemiddelde prijzen van spouwmuurisolatie. Deze zijn weergegeven in de onderstaande tabel:

Woningtype + gemiddeld geveloppervlakGlaswol
incl. btw
EPS-Parels
(HR++)
incl. btw
PUR schuim
incl. btw
Terugverdientijd
Appartement 25 m²€ 375 - € 500€ 500 - € 625€ 625 - € 750< 5 jaar
Tussenwoning rijtjeswoning 60 m²€ 900 - € 1.200€ 1.200 - € 1.500€ 1.500 - € 1.800< 5 jaar
Hoekwoning rijtjeswoning 90 m²€ 1.350 - € 1.800€ 1.800 - € 2.250€ 2.250 - € 2.700< 5 jaar
2-onder-1 kap woning 100 m²€ 1.500 - € 2.000€ 2.000 - € 2.500€ 2.500 - € 3.000< 5 jaar
Vrijstaande woning 150 m²€ 2.250 - € 3.000€ 3.000 - € 3.750€ 3.750 - € 4.500< 5 jaar

Wat meteen duidelijk naar voren komt na het zien van de bovenstaande tabel is dat de prijzen van elkaar verschillen. Dit heeft te maken met het oppervlakte van uw gevel, het isolatiemateriaal en de bereikbaarheid. Daarnaast hangt de prijs ook af van de isolatiespecialist die de isolatie komt plaatsen. Sterker nog, het prijsverschil tussen de verschillende specialisten loopt op tot wel 40%. U wilt natuurlijk niet te veel betalen. Hoe zorgt u er dan voor dat u niet te veel betaalt? Door ons offerteaanvraagformulier in te vullen en u ontvangt tot wel 6 gratis en vrijblijvende offertes van betrouwbare specialisten bij u in de buurt. Dit formulier heeft u al in 2 minuten ingevuld en binnen 2 werkdagen heeft u alle spouwmuurisolatie offertes binnen. Vervolgens legt u deze offertes naast elkaar en u ziet direct welke specialist de beste deal voor u heeft. Ideaal toch?

Offerte spouwmuur –Bank

Hoe vraagt u de offertes aan?

Hoe vraagt u de offertes voor spouwmuurisolatie? Hieronder vindt u de 3 stappen die u doorloopt bij het aanvragen van spouwmuurisolatie offertes.

 1. Vul de spouwmuurisolatie offerteaanvraag in

Het kost u maar 2 minuten van uw tijd om de offertes voor spouwmuurisolatie aan te vragen. Bij de aanvraag laat u uw postcode en de omschrijving van de klus achter. Een gouden tip hiervoor: hoe duidelijker u uw klus beschrijft, hoe exacter de prijzen zijn die de specialisten u geven. Uiteraard worden uw gegevens enkel gebruikt voor de offerteaanvraag

2. Ontvang binnen 2 werkdagen de spouwmuurisolatie offertes

Zodra u de spouwmuurisolatie offertes heeft aangevraagd hoeft u alleen nog maar te wachten op de offertes. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag direct bij betrouwbare specialisten bij u in de buurt terecht komt. Hierdoor heeft u al binnen 2 werkdagen de maximaal 6 offertes in uw mailbox.

3. Vergelijken!

Als u de spouwmuurisolatie offertes heeft ontvangen gaat het vergelijken beginnen. U legt de offertes naast elkaar en u ziet in één oogopslag welke specialist het beste aanbod voor u heeft. Heeft u ooit zo makkelijk tot wel 40% bespaart? Stel dat geen van de isolatiespecialisten aan uw wensen voldoet dan is dat geen enkel probleem. U zit namelijk nergens aan vast en u ziet zonder enige problemen af van de klus, zonder dat u er ook maar iets voor betaald heeft.

Offerte spouwmuur – vullen

Waar bestaat de spouwmuurisolatie offerte uit?

De kosten om spouwmuurisolatie te laten plaatsen verschillen van elkaar. Daarnaast lopen de prijzen tussen de verschillende specialisten ook zeer uiteen. U doet er daarom ook goed aan om offertes met elkaar te vergelijken. Wat zijn de belangrijkste punten om op te letten bij het vergelijken van offertes?

Arbeidskosten

Elke isolatiespecialist berekent de arbeidskosten anders. Vaak berekenen ze het op basis van uurloon, per m² of een vaste prijs voor de totale klus. Het voordeel van een vaste prijs of prijs per m² is dat u niet voor een onaangename verrassing komt te staan wanneer u de factuur betaalt. Kijk dit altijd goed na.

Materiaalkosten

Bij materiaalkosten moet u denken aan de kosten van het isolatiemateriaal dat de specialist gebruikt. De materialen verschillen van prijs, dus u moet altijd nagaan welk materiaal de specialist gaat gebruiken. Sommige specialisten hebben de materiaalkosten al berekend in hun arbeidskosten. Controleer dit dus goed.

Het te isoleren oppervlak

Het te isoleren oppervlak staat ook altijd vermeld. Controleer goed of dit het juiste oppervlak in m² is.

Btw

In de meeste gevallen wordt de totaalprijs inclusief btw op de spouwmuurisolatie offerte weergegeven. Maar in enkele gevallen ook niet, dus let hier op. Het zal vervelend zijn als u pas bij de betaling ontdekt dat de btw er nog bij komt.

Garantie op de geplaatste isolatie

Op de offerte staat weergegeven of u garantie heeft en voor hoe lang. Er kan natuurlijk altijd een plaatsingsfout gemaakt worden waardoor uw isolatie niet naar behoren functioneert, daarom is het belangrijk dat u een goede garantie heeft.

Bespaar op spouwmuurisolatie

Door uw spouwmuur te laten isoleren zorgt u ervoor dat de warmte in uw woning uw huis minder snel verlaat via de muren. Hierdoor hoeft dus minder te stoken en dat is goed voor uw portemonnee en het milieu. Het is dan ook zeer begrijpelijk dat u zo snel mogelijk spouwmuurisolatie wilt laten plaatsen. Maar ga niet met de eerste de beste aanbieder in zee. Het prijsverschil tussen de verschillende specialisten loopt namelijk uiteen tot wel 40%. Vraag offertes aan en zorg dat u niet te veel betaalt. Vul daarom ons offerteformulier in en u ontvangt tot wel 6 gratis en vrijblijvende offertes van specialisten bij u in de buurt. In 2 minuten heeft u de aanvraag voltooid en binnen 2 werkdagen heeft u al de offertes ontvangen. Vervolgens legt u de offertes naast elkaar en u ziet direct welke aanbieder de beste deal voor u heeft.

Offerte spouwmuur – vrouw