Offerte isolatie

Wilt u zo snel mogelijk genieten van een heerlijk geïsoleerde woning, maar weet u niet hoeveel dit kost en hoe u de beste deal vindt? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u. Vergelijk bij ons verschillende isolatie offertes en haal met één druk op de knop de voordeligste prijs naar boven. Ontdek hier alle informatie die u moet weten over het aanvragen van isolatie offertes.

Isolatie prijs

Bij de aanschaf van producten wilt u altijd eerst de prijs weten. Dit klinkt hartstikke logisch, maar als u al aan het oriënteren bent op isolatie dan weet u dat prijsinformatie moeilijk te vinden is. Hier biedt HomeDeal een oplossing voor. Dus bent u benieuwd wat de kosten zijn om uw woning van isolatie te voorzien? Vind hieronder de tabel met de gemiddelde prijzen per isolatiemethode:

IsolatiemethodeGemiddelde prijs per m² (incl. btw en arbeidskosten)Terugverdientijd
Dakisolatie€ 13 - € 702 - 7 jaar
Spouwmuurisolatie€ 18 - € 272 - 5 jaar
Zoldervloerisolatie€ 20 - € 262 - 3 jaar
Vloerisolatie€ 20 - € 30 7 - 8 jaar
Kelderisolatie€ 20 - € 307 - 8 jaar
Muurisolatie€ 95 - € 14013 - 15 jaar

Wat u waarschijnlijk meteen opvalt in de bovenstaande tabel, is dat de prijzen per isolatiemethode aanzienlijk van elkaar verschillen. Dit heeft te maken met de arbeidsintensiteit, het isolatiemateriaal, de bereikbaarheid en de vochtigheid in uw huis. Wat ook van invloed is op de isolatie prijs is de isolatiespecialist. Sterker nog, het prijsverschil tussen de specialisten loopt op tot wel 40%. U vraagt zich natuurlijk af: hoe zorg ik ervoor dat ik niet 40% te veel betaal? Dit doet u door offertes met elkaar te vergelijken. Vul hier het offerteaanvraagformulier in en u ontvangt tot wel 6 gratis en vrijblijvende offertes van betrouwbare aanbieders bij u in de buurt. Binnen 2 werkdagen ontvangt u de offertes en begint u met het vergelijken van de offertes. Door het vergelijken van de prijzen, kiest u voor de deal die het best bij u past.

Offerte isolatie - dak

Hoe werkt het?

1.Vul de offerteaanvraag in

Het invullen van het offerteaanvraagformulier kost slechts 2 minuten van uw tijd. Bij de aanvraag laat u uw postcode en de omschrijving van uw klus achter. Een goede tip hiervoor: hoe duidelijker u uw omschrijving beschrijft, hoe exacter de prijzen zijn die de isolatiespecialisten u geven. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de offerteaanvraag.

2. Binnen 2 werkdagen de offertes in huis

Zodra u het aanvraagformulier ingevuld heeft, hoeft u alleen nog maar te wachten op uw isolatie offertes. Binnen 2 werkdagen heeft u maximaal 6 offertes ontvangen van isolatiespecialisten bij u in de buurt.

3. Offertes vergelijken

Heeft u alle isolatie offertes in huis? Dan legt u de offertes naast elkaar en u ziet direct welke isolatiespecialist het beste aanbod voor u heeft. Op deze eenvoudige manier bespaart u tot wel 40%. Stel dat geen van de isolatiespecialisten aan uw wensen voldoet, dan is dat geen enkel probleem. U zit namelijk nergens aan vast en u ziet zonder probleem af van de klus.

Offerte isolatie - woonkamer

Waar bestaat de isolatie offerte uit?

Er zijn vele verschillende isolatiemethoden die allemaal een eigen prijs met zich meebrengen. Daarnaast verschillen de prijzen per aanbieder ook aanzienlijk. Daarom doet u er goed aan om offertes met elkaar te vergelijken. Maar waar moet u eigenlijk op letten bij het vergelijken van deze isolatie offertes?

Arbeidskosten

Elke isolatiespecialist berekent de arbeidskosten anders. Vaak berekenen ze het op basis van een uurloon, per m² of een vaste prijs voor de totale klus. Het voordeel van een vaste prijs of prijs per m² is dat u niet voor een onaangename verrassing komt te staan wanneer u de factuur betaalt.

Materiaalkosten

Bij materiaalkosten moet u denken aan de kosten van het isolatiemateriaal dat de specialist gebruikt. De materialen verschillen ook van prijs, dus u moet ook altijd nagaan welk materiaal de specialist gaat gebruiken. Sommige specialisten hebben de materiaalkosten al berekend in hun arbeidskosten. Controleer dit dus goed.

Het type woning

Uw woningtype staat altijd vermeld in de offerte. Kijk altijd of deze juist is, zodat u niet onnodig meer kosten maakt.

Het te isoleren oppervlak

De oppervlakte staat ook altijd vermeld. Controleer goed of dit het juiste oppervlak in m² is.

Btw

In de meeste gevallen wordt de totaalprijs inclusief btw op de offerte weergegeven. Maar in enkele gevallen ook niet, dus let hier op. Het is vervelend als u pas bij de betaling ontdekt dat de offerte exclusief btw was.

Garantie op de geplaatste isolatie

Op de offerte staat weergegeven of u garantie heeft en voor hoe lang. Er kan natuurlijk altijd een plaatsingsfout gemaakt worden waardoor uw isolatie niet naar behoren functioneert, daarom is het belangrijk dat u een goede garantie heeft.

Vind de voordeligste isolatieprijs

Door middel van isolatie heeft u constant een aangename temperatuur in huis en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over schimmel en vochtproblemen. Daarnaast zult u minder stoken wat weer goed is voor uw portemonnee en ons milieu. Voordat u uw huis laat isoleren, is het verstandig om prijzen te vergelijken. Het prijsverschil tussen de verschillende aanbieders loopt namelijk uiteen tot wel 40%. Door vooraf offertes van verschillende isolatiespecialisten te vergelijken, betaalt u nooit 40% teveel. Vul daarom ons offerteaanvraagformulier in ontvang tot wel 6 gratis en vrijblijvende offertes van betrouwbare isolatiespecialisten bij u in de buurt. Binnen slechts 2 werkdagen ontvangt u de offertes, waarna u begint met het vergelijken van de prijzen. Door het vergelijken, kiest u voor de deal die het best bij u en uw huis past. Van dit bespaarde geld kunt u bijvoorbeeld een dag iets leuks doen met het gezin.

Offerte isolatie - vrouw